PostQuam Unique 3in1 je krema za kožo za zunanjo uporabo, ki s pomočjo mešanice sestavin aktivira obnavljanje celic pri osebah ženskega ali moškega spola. Ob koriščenju kreme po navodilih, ki se nahajajo na spletni strani in na embalaži izdelka, povprečen uporabnik povrne koži mehkobo in elastičnost.

Rezultati predstavljeni na strani niso garancija za uspeh. Kljub temu, da je večina uporabnikov zadovoljna z rezultati in se k nakupu vračajo, obstajajo tudi kupci, ki ne dosežejo željenega rezultata. Velik odstotek uporabnikov poroča o IZJEMNIH rezultatih. Kljub temu pa garancija NE OBSTAJA. Izjave zadovoljnih uporabnikov temeljijo na mnenjih, ki jih stranke posredujejo na e-mail info@postquam.si. Originali se hranijo na sedežu podjetja.

Sestavine kreme:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Lanolin, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Glyceril Stearate SE, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Royal Jelly, Passiflora Edulis Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Alcohol, Xantham Gum, Sodium Cetearyl Sulfate, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Disodium EDTA, Sodium Bisulfite, Ethylhexyglycerin, Glucose, BHT, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance).